Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Aşiret inşaı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello karınin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında karınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya sütun değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm ayak tabanığın bedel yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu soluk çakmaklar çok muazzamdür ve okkalı andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık çağ alabilir. Bu süre size vakit kaybı üzere boşlukükebilir amma puro sabır ve mesai ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra aykırı çevirip çehreünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, yani tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz karınime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer karınilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere karınmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla uyartılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az ilişik gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun karınin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin gene yakma sorun teşkil etmez. Ancak el inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şgeri olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile huzurlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında töz sorun zeminın antipatik bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen hıfız zeminı sıcaklığına bakılırsa değişim gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının üslup geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu karınindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kesinkes üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes üslup geçirmedikleri karınin diğer rakiplerine muhteşem üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

About the author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://sosyalmedyapaneli.name.tr/ https://taraftarurunleri.name.tr/ https://mavigultohumu.name.tr/ https://googleustsiralaracikma.name.tr/ https://amatorfutbolcular.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort hatay escort ağrı escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis