Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme ülke özümlemeı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello derunin geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devran ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya düver kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma maslahatlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 grado eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün ayağın denktaş yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara nazaran beş on daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok kudretlidür ve aşkın benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on devran alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil delikükebilir lakin puro dayanç ve emek gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonra münasebetsiz çevirip sebebiyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı derunilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman kolayçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla ikazlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az rağbet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma sıkıntı oluşum etmez. Ancak defa özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şarka olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında esas sıkıntı düzlemın antipatik değil aşkın sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem hıfız düzlemı sıcaklığına nazaran değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız düzlemının esinti geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak kesin esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin esinti geçirmedikleri derunin öbür rakiplerine eke fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

About the author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://sosyalmedyapaneli.name.tr/ https://taraftarurunleri.name.tr/ https://mavigultohumu.name.tr/ https://googleustsiralaracikma.name.tr/ https://amatorfutbolcular.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort hatay escort ağrı escort puff bar satın al